İnsanların gözünde günlük 20.000 ₺ kazanabilmek canlanmadığı için, bu potansiyele yönelik işler de yürütülmüyor hocam.
Ülkecek vizyonumuz hep şüküre, garibanlığa endeksli. Önümüzü göremiyoruz. Önümüzü bi görebilsek, bu parayı 10 dakikada kazanabilen insanlar olduğu vizyonuna geçiş yapabileceğiz.
Tekrardan ben de açıklamış olayım: Konu sahibi "
Aylık 600.000 ₺ ve üzeri, kılçıksız, bireysel geliri olan kişiler neler yapıyorlar?" tarzında açmış konuyu.
Adsense'den ve mobil uygulamadan milyon/ları gören iki kişi tanıyorum. Bireysel olarak takılıyorlar.
Genel olarak bireysel bir şey yapılabileceğini düşünmüyorum.
Bireysel takılırken bile sizin için çalışanlar, dostlarınız veya kullanabileceğiniz insanlar olması lazım. Bir insan tek başına site geliştirebilir ama aynı zamanda pazarlamacısı, grafik tasarımcısı, back-endçisi, canlı destek elemanı, support ekibi vs. olamaz gibi düşünün.
Tek başına sağlam para kazanabilmek için aklıma içerik üreticiliği geliyor yalnızca. Yoksa birçok işi aynı anda yapmanız, hayatsız gibi işkolik olmanız, sosyal hayatın olmaması lazım. Bu da yaşamak değil.
Para kazanılması için mücadele edilen bir şey değil, tutkularınızın peşinden giderken sizinle gelen bir olgu olmalı.
Süreçte; bu kafada ekip arkadaşları olması lazım.
We

Clan