Bu ikisi ayrı meslek zaten hocam.
Bunun yanı sıra web tasarım, seo, grafik tasarım/hem dijital / hem matbaa işlerini yürütmekteyim.
Ai,Ps,Ae orta seviye kullanıyor, sosyal medya için tasarımlar hazırlıyor ve yönetiyorum.
Bu saydıklarınızı eksiksiz yerine getirebiliyorsanız min 100K almalısınız. Ben de çok şeyden yeterince anlarım ancak bir şeyden çok iyi anlamak çok daha değerli olduğu için 2021 yılında reklam, seo, photoshop vb ile ilgilenmeyi bırakıp tamamen yazılıma odaklandım.
Şunu da söyleyeyim, hepsiyle ilgilenip 120k alacağıma sadece kod ile ilgilenip 75k almayı tercih ederim.
evet hocam tek bir dalda ilerlemiyorum, şöyle söyleyim istenilen, talep edilen her geri bildirimi istenildiği gibi yapıyorum. Aİ ve PS iyi dereece de Afteri ise başlangıç ile orta seviye arasında diyebiliriz.
Dediğiniz gibi farklı meslekler bir alanda ilerlemek yerine elimden geleni böle böle ilerledim bu güne kadar iki alan da da her zaman fikrim ve yapabileceklerim var. Dediğiniz gibi ilerlemiş olsaydım keşke bende ama bu işleri ekstrada yaptığım için dışardan müşterilerime de iki alanda hizmet vermek zorundayım. Site isteyen veya bir sistem geliştirmek isteyen yanında onu da istiyor bu isteğini de dışardan karşılamak istemediğim için böyle ilerledim bu zamana kadar.
güncelleme: yaptığım işlerin her hangi birinde profesyonelim diyemem ama yapabileceklerimin sınırı da yok. Şöyle bir ek bligi vereyim şirkette tüm birimlerle iletişim halindeyim, şöyle izah edeyim gidip birine sen şuan ne iş yapıyorsun anlatır mısın, işleyiş nasıl gibi sorularla geliştirme yapıyorum.