Bilip bilmeden yorum yapıyorsun bence.
Domain için pusuda bekleyen 2-3 kişi vardı, zaten ihale de o kişiler arasında oldu.
Buradaki arkadaşlar 200 $'dan sonrasına çıkmadı.
Bilip bilmeden yazmıyorum. Yılların deneyimi ile yazıyorum. Daha önce burada konu açılan domain ihalede 3000 dolara çıkmıştı. Alan adam ödemedi doğal olarak. Sonra tekrar ihaleye çıktı. İkinci ihalede ise 1/10 fiyatına sadece 300 dolara alıcı buldu.
Burada insanlar görüyor. Sonra vaybe bu domaine ne çok paraya okuturum diyor açık artırmada teklif veriyor da veriyor. Bazen son kullanıcının vereceğinden daha fazla teklif verilmiş oluyor. Kazanan adam ödemesini yapsa bile kazanan GODADDY oluyor.
Artık ihale bittiği için yazıyorum. Konudaki domainle çok fazla bir iş yapılamaz. c o k u c u z alan adının .com.tr uzantısı Sanko Holdingde. Marka tescili de var. Firma ismi de zaten aynı domaini içeriyor. Bu domaini alsa alsa sadece bunlar alır. Başkası ne marka tescili yapabilir ne de aynı isimde firma kurabilir. Sanko Holding mutlaka itiraz edecektir.
Domaine 745 dolar ödeyen arkadaş eğer kendisi kullanmayacaksa 300 dolara bile satamayacak.