dostlar selamlar, size yapılan işi kısaca anlatmak istiyorum ve maaş beklentiniz ne olurdu diye soru yöneltmek istiyorum, benim beklentimin ortalama mı, uçuk mu olduğunu sizlere birlikte kafamda oturtmuş olacağım. /Az çok maaş fikrim var fakat görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Şirketle alakalı hem CRM sistemleri geliştirmiş olmamla beraber halen ERP sistemi geliştirmekteyim ve şirket içi takip ve analiz için yapmış olduğumuz ERP sistemine başlamadan önce geliştirdiğim yazılımlar da mevcut.
Bu yazılımları MVC yapısıyla kodlamadan PHP+PDO ile kodlamaktayım. mySQL seviyem kendimce iyi derecede diyebiliriz karmaşık sorguları kodlayabiliyorum. Kısacası şirket için iş süreçlerini nasıl geliştirebilirim, nasıl daha verimli hale getirebilirim bunun için kafa yoruyor. Bugüne kadar yapılan Excel ile hazırlanan, takip edilen, raporlanan her şeyi hızlı ve doğru şekilde analiz, istatistik vermeyi hedefliyorum. Bu zamana kadar da onlarca da sistem geliştirdim.
Bunun yanı sıra web tasarım, seo, grafik tasarım/hem dijital / hem matbaa işlerini yürütmekteyim.
Ai,Ps,Ae orta seviye kullanıyor, sosyal medya için tasarımlar hazırlıyor ve yönetiyorum.
Mevcut websitelerinin güncellemeleri/yedeklemesi vs. keza yapıyorum.
bir sorun hata olduğunda IT birimine de yardımcı oluyorum. Bilgisayar/Sunucu/Mail Sunucusu vs. elimden geldiğince yardımcı oluyorum.
Sizce böyle bir elemanın 3 yılı geçkin çalıştığı yerde alacağı maaş ne olmalı sizin düşünceleriniz nelerdir?
Bu benim sabit çalıştığım bir şirket, bu yüzden sabit çalışan kişinin alabileceği maaş olarak düşünürseniz sevinirim.