gurmel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam güzel diyorsunuz da bi bilet 30 TL yüz TL için kim uğraşacak saatlerce bekle ifade ver mahkeme ye git işin sonunda 5000 kayıp gelir yüz mantığı yok ama aslında doğru diyorsun ama burada bir dava dünya kadar sürüyor kısaca bezdiriliyorsun değmiyor kısaca geçen gün Bakırköy adliyesine itiraz etmeye gittim ve benim sıram geldi gidene kadar başkasına geçti ve o numara ile aynı anda oradaydım dedim ki benim sırada yandı gelseydin dedi dedimki 40 tane vezne var onu ara bul ve git anca dedim bekleyim mi bozuk bi Türkçe ile git sıra al dedi neyse aldım ve 20 saniyede bir butona basıyor kadın zaten maratona katılmam lazım yetişmem için sıram geldi hallettim dedim vezneyi nereye şikayet edebilirim 3 sefer tekrarladım vezne deki boş ver gerek yok dedi dedim ben buraya hakkımı aramaya geliyorum ve daha arayamadan hakkımı yiyor neyse söyledi şikayet edeceğim kadına birden fırladı müdürün odasına ve müdür geldi kusura bakmayın gerek yok falan kızdım derdimi anlatım ve ben bu konuyla ilgilencem ve uyarıcı dedi kısaca bir halt etmedi adım kadar eminim bedavadan 1 saat bekledim ve onun bozuk Türkçesiyle ukala ukalaca ilgisizce davranışına mağruz kaldım kısaca herkes keyfine göre davranıyor adalet aramakta adaleti sağlamak da zor Hocam
Küçükçekmece adliyesi daha iyi, sakin şahsen en son orada işlem yaptık gayet hızlı hallettik.

Zaten mesele bizim alacağın tazmini değil ki o dolandırıcılık siciline işleyecek ve hem kendisinin hem de ailesinin kariyeri bitecek. Tüm memurluklar yalan olacak zabıta bile olamaz. Bu bakımdan üstüne gitmeliyiz diyorum ki hayat boyu tüm mesleklerden dışlansınlar.