ghostdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne yaptığınızı bilemediğim için sadece fikir yürüteceğim, yapay zekayla veya copy paste veri ekliyorsanız yakında google ve adsense ban yiyebilirsiniz, google bu sağı solu hiç belli olmaz, her geçen gün bizim düşünemediğimiz doneleri üzerine ekliyor, ayrıca search console dan sürekli nasıl ekliyorsunuz bilmiyorum hiç yapmadım ama sürekli bu şekilde bir istek atılması da bir spam sebebi sayılabilir, en nihayetinde zaten sitemap den güncel verileri çekiyor
dini bir site. Dolayısıyla adsense vs herhangi bir kâr getirecek uygulama yok. Ama insanlara ulaşması açısından Google banı yemezse çok iyi olur. İçerikler daha önce sosyal medyada anlatmaya çalıştığımız konular olduğundan dolayı sosyal medya hesaplarımızda var olan içerikler. Sosyal medyada anlatılanları web sitesinde toparlıyoruz ki Google üzerinden de insanlara ulaşabilelim diye. Yapay zeka vs hiçbir şey kullanmıyoruz, bu içerikler özgün olarak yazıldı. Sitede kullanılan görseller profesyonel tasarım ile hazırlandı.

Search Consol'dan URL denetimi alanından "dizine ekle" butonundan ekliyordum. Dünden beri yazıları tek tek Google Colab üzerinden pingliyorum.