Merhaba saygıdeğer r10 kullanıcıları, instagram üzerinden kadın giyim sektöründe ürünler satış yapmak istiyorum bununla alakalı buradaki değerli arkadaşlarada danışmak istedim.
Bilmediğim için bilgi almak istiyorum, Sizce buradan hesap satın alıp onun üzerinden mi satışa başlamam gerekiyor yoksa çekilişler düzenleyenler var onlar üzerinden mi başlamalıyım?
Not: Sorularımın cevaplarını almadan önce şunu da bilmek istiyorum, bot gibi hesap ve takipçiler keşfet ve izlenmelerde sorunlar yaşıyor düşüşler çok oluyor hesap bildiğiniz içine kapanık hale geliyor o yüzden bu tarz bir hesap veya işlem istemiyorum, düşüncem yanlış ise de bilgi almak isterim.
Örneğin @bursahavlusu benim işletme hesabımdır ve bot takipçi her anlamda beni çok etkiliyor, örneğin bir story attığım zaman takipçilerim benim story mi göremiyorlar çok arkalarda kalıyor.
Yardımcı olup bilgilendirirseniz çok sevinirim, belirli bir bütçem yok, ekonomik şekilde eşim ile giriş yapmayı düşünüyorum. 3-4 hafta gibi bir süre içerisinde nasipse başlayacağım.
Saygılarımla..