JTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç kardeşler ki 240 da 14ü kalıyor? Eşit olarak bölünmesi gerekmiyor muydu? Bu arada sakın imza falan atmayın.
Dedenin kızına 60 pay kalmış, geri kalan 3 kardeş vefat edince hepsinin çocuklarına bölmüşler. Kimine 9 kimine 14 eşit şekilde bölünmüş

cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Miras kalan malda tapuya gidip herkesin kendi tapusunu üzerine alması gerekiyor. kişi olmadan tapusunu çıkarırlarsa satışı mümkün olmayan bir tapu oluyor. En güzeli tapuya gidip herkesin kendi hissesini de içeren tapuyu almak. Doğalgaz vs. için de ailenin herkes tarafından güvendiği bir kişiye elektrik, su doğalgaz işlemleri için vekalet verilebilir. Fakat uğraşmamak için sahte bir kira kontratı tüm elektrik su doğalgaz işlemlerini yapabilirler..

Tapu da zaten sormadan kimseden imza alınmaz falanca ada parseldeki falanca hisseyi şu bedele satıyoruz. Alacak verecek olayını hallettiniz mi diye öyle kötü niyetli bir durum varsa ilişkiyi tamamen koparabilir.
Öyle bir söz konusu ise tapuya uğramak lazım. Dediğiniz gibi kalan hissenin tapusunu alabilirsek sorun çözülür.
Doğalgazı zaten sahte kontrat felan ile almışlar.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Whatsapp grubu kurun pay sahipleri ile payınızı sattığınızı söyleyin.

İlk önce size sormak istedim almak isteyen olursa satıyorum deyin

Ben uğraşmak istemiyorum miras, imza vs deyin.

Kredi borcum var maaşıma haciz geldi veya paraya ihtiyacım var... burayada haciz gelebilir falan deyin iş kısa sürmesi için gerekirse...

%6 payınız var 3 milyon tl ise evin değeri 180,000 TL'ye denk gelir.

10-15 senedir görüşmediğiniz adamlar ile ortak iş yürütmenin anlamı yok.

Satın alandan alırlar imzayı
Yok hocam onlar para vermez. Zaten oturdukları için satılmasından korkuyorlar. Hissedarların birine haciz gelmiş vergi dairesinden. Numara vermiyoruz bilerek, tekin tipler değil. Başımıza musallat olurlar