Feryat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bebeiğinizin durumunun iyiye gitmesine anlatamayacağım akdar çok sevindim. Dediğiniz gibi hastane hiç uygun bi hastane değil Özel siteril doğumhanelerde değil normal hasta odaları gibi odalarda doğum gerçekleştiryorlar ve 4 gündür eşimin kanındaki enfeksiyon seviyesini düşürmek için uğraşıyorlar ( Hastaneden Kaynaklı Enfeksiyon Olduğunu düşünüyorum ). bende sizin gibi evladımı kendi belirlediğim özel hastaneye almak için epikriz raporlarını istedim maalesef bana vermediler bende sizin gibi ismi duyulmuş neyin ne olduğu belli olan bir hastaneye alacaktım. Rabbim ikimizinde ve darda olan herkesin yardımcısı olsun umarım ikimizde en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alır ve sağlıcakla büyütürüz. Beni çocuğumun yoğun bakıma alınacağını söylemek için çağırdıklarında aynı sizin durumunuza benzeyen bir Baba/Bebek vardı size söylenen aynı şeyler birebir ona söylendi bir an acaba sizmisiniz diye düşündüm ama tarihlerimiz farklı. Rabbim yardımcın olsun hocam güzel haberleri almanızı canigönülden istiyorum.
İnanın hiç rapor olayına dahi beynim durmuştu, bir an önce sorumsuz ve ne olduğu belli olmayan o insanların arasından bebeğimi kurtarma telaşında idim. Zaten aksi-sorunlu bir durum oluşması halinde (ki Rabbim tüm bebekleri biz ebeyvenlerine bağışlasın) mevcut özel hastane bebeğin gelişi ve diğer tüm durumları bir bir not halinde sunacak. Çocuğunuzu güvenli bir hastaneye ne kadar erken götürürseniz o kadar iyi. Yoğun bakım ünitesinde her bebeğe bir hemşire bakıyor ve sürekli takip altındalar. İnanın o görüntü bile biraz olsun sevindirip sakinleştirdi.

Dualarınıza binlerce kez teşekkür ediyorum. Rabbim bebelerimizi bize, bizleri de onlara bağışlasın kardeşim. Senden de güzel haberler bekliyorum.