Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şey yanlış anlamazsanız… Kendimi, Evden çıkarken para harcamayacağım diye komutladıktan sonra, bir anda markete girip gereksiz şeyler alma isteğiyle dolmuş gibi hissettim. Konuyu o kadar ince bir şekilde bağladınız ki, fark etmeden içine çekildim .

Gerçekten, hipnoz olmuş ve kullanılmış gibi hissediyorum. Neden böyle oldu ya 😁 Siz beni ayakta uyutursunuz. Lütfen lütfen uzak durun benden hocam içimdeki kötü ses bana daha az zarar verebilir bunu iliklerime kadar hissettim .
Ne demek istediğinizi anlamadım hocam siz bir konuda bilgi istemişsiniz burda herkes kendi bildiği ilgilendiği alanda yorumunu vermiş. Kaldı ki bütçe yönetimi sormuşsunuz? Getir/hepsiburada gibi dünya çapında büyük firmaları örnek vermişsiniz? Tabiki bir projenin ismi ve domaini çok önemli. Sırf istediği domaini alamadı diye proje ismini 3 kez değiştirmek zorunda kalan firmalar gördüm. Misal getir firması getir.com yerine siparislerimigetir.com domainini tercih etseydi bu denli global seviyeye ulaşabilir miydi? Ben sadece buradaki diğer insanlar gibi fikrimi söyledim mantıklı olup olmaması sizin tercihinize kalmış saygı duyarım sonuçta proje sizin. İyi çalışmalar