Hocam bi kardeşiniz olarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum bu paketi alanlar garanti hesap kasabiliyormu kasabiliyorsa şöyle bir kampanya yaparsanız süper olur en azından imkanı olmayanlarda yararlanıp sizede kazandırır diyelim ki arkadaşın parası yok ve sizden paketi satın alamıyor sizde şöyle bir şey yapabilir misiniz ben sana eğtimi vericem sende bana 10 hesabı kasıp satıcaksın mesela bir hesap 5 bin tl değerinde ise 1 hesabı size ücretsiz verip eğtim paketin parasını ordan çıkarıp 9 hesabı site satsa bu bir tavsiye aklıma geldi yazmak istedim lütfen yanlış anlamayın sizin konunuzu çok gördüm ve sormak istedim kaç gündür aklımdaydı 🙏
Merhabalar,
Tabiki ortada yalnış anlaşılacak birşey yok lakin dediğiniz şekilde yaparsak yoğun bir talep oluşur.
Ve inanın çok suistimal edilir , öğrenen yapmaz birçok kişiye ben ücretsiz sesli arayıp anlattığım bilgiler ile kalırım.
Özel olarak yazan durumunu anlatan herkese elimden gelen herşeyi yapıyorum ama bu dediğinize birde benim açımdan bakmanız gerekli
Bir kişi ile ortalama 30 dakika sesli görüşme ile başlıyoruz , videolu veya e book tarzı olsa yine birşeyler yapılırdı ama eğitim kalitesi düşmesin diye bu şekilde devam ediyoruz .