DMCA konusunu direkt biliyorum çok sıkıntılı baş ağrıtan bir konu..
Web trafik konusunda google kendini güvene almak istiyor ve yaptığı aslında mantıklı sayılabilir. Ama yani sahte trafik ile google sıralamalarını bozmamak için bunları geriye atıyor. E başkasına da siz trafik atınca mantık hatası oluyor.
5 . maddeyi ben de fark ettim garip bir şekilde tüm açtığım siteler kafayı yiyor bu neden ile
Namecheap Market konusuna da Googlenin yapabileceği bir şey yok ki..
Yani web trafiğin düşürmesi ve namecheap market üzerindeki çözüm öneriniz nedir? Çözülebilecek bir tarafı yok. Namecheap tarafında domain düşmediği için google hala aynı site zannediyor. Web trafik atma tarafında da adaletsizlik olmasın diye sahte trafik alan siteleri engelliyor. Ama tabi başkasına atınca da engellenmiş oluyor. Bu konuda sizin çözüm öneriniz ne ki?
DMCA tarafına gelince cidden bir dmca atma botu geliştirip içine de 10k gmail, recaptcha çözücü ve birkaç sağlam proxy ekledikten sonra deviremeyeceğiniz site neredeyse kalmıyor. Max 2 günde site gidiyor ve daha geri de gelmiyor. Ama bu botu geliştiren dahaca görmedim. Ama illaki olan ve kullanan vardır.