KDOGAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam değerli yorumunuz için gerçekten çok teşekkür ederim. Bizim gibi insanlar artık mesleğinden oldu bu ve benzeri yöntemler yüzünden. Bu buglar bizi ve sektörü mahvetmiş durumda. Bozuk ve açıklarla dolu bir algoritmanın hatalarını farklı yöntemlerle düzeltmeye çalışarak SEO çalışması yürütmeye çalışıyoruz. Biz artık hata çözmeye başladık, SEO çalışması yürütmekte zorlanıyoruz. Şu an test etmeyen arkadaşlar hep ön yargıyla konuyu okuyup geçecek ama tüm gerçekleri yazmadım bile. Bildiklerimin %20'si sarsıntı yaratmaya yetecek durumda. Artık bi çözüm bulunması gerekiyor.

Milyonluk sektördeki insanlar için günlük 10 domain almak kolay ve bunlara trafik vermek de çok kolay. Olan müşteri alıp işini yürütemediğimiz bizlere oluyor.
Sizin sektörde var mı bilmiyorum ama DMCA buguna ne demeli? Domainin ana uzantısı hariç bütün alt sayfalara diledikleri gibi DMCA attırabiliyorlar. İtiraz hikaye ama şikayetle istediğin gibi direkt attırabiliyorsun bir edu mail ile Adamlar google'ın ampsine dmca attırıyor atan da lumen aracılığıyla google ya içerik var mı yok mu bakmıyor bile telifli mi umrunda değil. 301 atıyorsun yine aynı uzantı değiştiriyorsun yine aynı bıktırdı artık.

Dediğiniz gibi sağlam bir ekibin biraz yatırımlık bütçen varsa hep sektörü ele geçirebiliyorsun çok rahat şekilde. Google bir güncelleme yapacak gibi değil bu konuda umrunda olduğunu bile sanmıyorum.