hocam sizin gibi seo uzmanı falan değilim ama naçizane görüşüm, imzanızdaki gibi sayfalarınıza yapay zeka ile içerik üretmişseniz ve bu bir şekilde google botları tarafından keşfediliyorsa bu da etken olabilir mi?
evet çok adaletsizlik ve dengesizlikler var, çok bozuldu algoritma buna da katılıyorum ama 1 sitenin 1 ana anahtar kelime haricindeki alt sayfa trafik alırsa, ana sayfa yok oluyor cümlesi benim tecrübelerime tezat kalıyor. farklı müdahalelerle düşüyor olabilir veya başta dediğim gibi fazla yapay zeka kullanıyorsanız falan.
sonuç olarak umarım tüm forumlardaki girişiminiz sonuç verir ve google bu saçmalıklardan döner.. belki de başka bir şeye hazırlık için bilinçli yapıyor da olabilirler?...
düşüncelerinizi samimice yazdığınız için teşekkür ederim.
Merhabalar üstadım, normalde imzam yok, nasıl gördünüz anlamadım. Bug sanırım. Bunların tamamı gerçek. 1 kere deneyip 24 saat sonra sonucu görmeniz yeterli. Sadece deneyin. Kendimden çok emin olmadan hiçbir SEO konusu açmadım şimdiye kadar. Biraz abartı olacak ama kendime inanın güvenerek açtım bu konuyu. Çünkü tiksinti geldi artık. Yayılıp bu bugların çözülmesini istiyorum.