Bu çocuğu tanıyan birileri vardır aranızda muhtemelen. Bir süre önce twitter'da bu tarz twitler çok çıkmaya başlamıştı. Kızları tuzaklarına düşürüp tehdit ediyorlar ve sonra intihar eden kızlar vardı. Buradaki sorun bize acı vermedi. Ufaklık bize söylediği için hemen müdahale ettim ve beni engellediler. Amacım başkalarının çocukları zarar görmesin, başına bir iş gelmesin. Çocuğunuz çok masum olsa da, sizlerden korkarak düşünemeden fotoğraflar gönderiyor bu tiplere. Sonra hayatınız mahvoluyor, çocuğunuz için ise büyük bir çöküş başlıyor. Ben bu olaya kamu olayı olarak bakıyorum. Başkasının başına gelmesin. Hatta bir konuşma daha var işin içinde olan @sule_355 telegram kullanıcı adı kızla, (yukarıdaki paylaşımda, yeğenimi telegrama çeken kız buydu, toprak denen elemana yönlendiren de bu kişi) işletecektim vs tarzında açıklamalar yaptı az önce bana ama küfür ettiğim için paylaşmadım. Tanımadığı bir insanı işletmek için telegrama çekip, e.r.otik fotoğraflar koy Toprak seni bulur tarzında bir şeyler söylüyor ve işletecektim diyor

Ne yazık ki diğer yazışmalar kız telegramda engellediği için gözükmüyor diyor yeğenim ve gözükmüyor da.