2022'deki seminerde bunu güzel bir şekilde açıkladılar hocam. Platformlar sizlerin üyeleri ne kadar süre platformda tuttuğunuz ile ilgileniyor. Bunun içinde sizde varsınız. Sadece izleyicilerinizi platformda tutuyorsanız bu faydalı ancak hesabınızda o platformda kalma süresinin çok etkisi var. Ben yönettiğim ve satışını yaptığım her hesapta hesap ile ilgili kanallara abone olup Video paylaşmadan yarım saat önce hesaba girip bir kaç video shorts izleyip video paylaşıp bir kaç video izleyip like atıp yorum yapınca gözle görülür bir yükselme yaşadım. Sürekli olarak bu yöntemi kullanıyorum.
İşte biz buna kendini geliştirme diyoruz hocam
Bende kendimi hesap yönetiyor sanıyorum. Aslında 2017 temmuz ayındaki güncellemeye kadar bu tarz bir durum yoktu. Her attığımız video bir etkileşim alıyordu. Ama tabi ki platformlar yerinde saymıyor. Demek ki hesaplara girip etkileşim almak gerekiyor. Bende diyorum her kanal için attığım video neden belli bir zaman sonra düşüş yaşıyor. Yani bir nevi çerez topluyoruz.
Peki bundan sonra bunu yapsam bu düşüş yaşadığım kanallarda. Etkisi olur mu ki. Bir denemesini yapacağım tabi ki ama önden bir tecrübeniz varsa almak isterim.