Hocam 30 yaşındayım iki ilişkim oldu biri ortalama 3 bir diğeride 6 yıl sürdü. Son 1 aylık ilişkim oldu onunla da geçen cumartesi nişanlandık bir maşallahınızı alırım
Maşallah hocam biz daha 22 yiz ama umudum 0
Bu devirde boyasız bulabilirsen kaçırma
Çok zor hocam tavsiye var mı ?
Hayır, yakın zamanda öyle şeyler gördüm ki çevremde tüm kızlara da sert davranıyorum ister istemez onlarla konusurken sinirleniyorm kendilerini dünyanın prensesi zannetmeleri herşeyi istemeleri herşeyi erkeklerin sırtına yükleyip bi de kızların çok problemi var kızları anlamıyorsunuz diye söylenmeleri filan neyse yine sinirlenmeye başladım, kadın eksik yaratılmıştır kim ne derse desin o yüzden ben güvenmiyorum güvenene de allah akıl sağlığı versin son iliskim bi 6 ay önce bitti şuanda oldukca rahatım o varken farklı olan birşey yokmuş sadece onunla telefonda konusuyormusum bu kadar
Malesef 2019 coupe Mercedes beğendiremiyoruz 😅
9. senemize girdik 7 aydır nişanlıyız.
Maşallah hocam darısı bize çok imreniyorum uzun ilişkinin sırrı nedir hocam 3 kelime ile sizce ?
Çok zor evet
Güven var hocam. Hanımla iyiyiz yani ciddiyiz her daim
Çok iyi hocam Allah daim etsin inşallah darısı bize düğünlerde hep yazdiriyorum ismi ama bir bana vurmadı 😅 eey erken emeklilik yasası
Kızlara güvenebiliyorumda kendime güvenemiyorum açıkçası ben ilişkilerdeki yanlış tarafım
Neden sizce hocam ?
Hocam yaş 22, bana yazan kızlar oluyor fakat ciddi ilişki kafasında bir kişi bile bulamadım, millet kafayı fuhuşla bozmuş.
Malesef çok kötü zamana denk geldik.
Allah daha çok versin hocam inşallah, görücü usulü hakkında ne düşünüyorsunuz
Yani mantıklı geliyor ama çok ayrılan var ileride.