Merhaba. Son zamanlarda malumunuz cse hesapları herkes merak ediyor ve elde etmeye çalışıyor. Eminim birçoğunuz nasıl aktif ediliyor diye araştırıyorsunuz. Benimde ilgimi çektiği için bazı yöntemler ve araştırmalar yaptım / yapıyorum.
Araştırmalarım yavaş yavaş meyvesini vermeye başladı demek için bu konuyu açtım. Birçoğunun adsense uygun gördüğü hesaplara veriyor demesini, gelişigüzel cevaplar olduğunu düşünüyorum. Bunu da adsense topluluğundaki rütbeli adsense yorumcularına bağlıyorum. Çünkü en çok onlar bu iddiada bulunmaktadır. Bunun aksini ispat ettiğimi şu görselle paylaşmak istiyorum.

Gördüğünüz bu hesap çok yeni bir hesaptır. Söz konusu adsense hesabında denemeler yapmadan önce "Active products" yani aktif ürünler kısmında sadece content (içerik) kısmı vardı. Benim yaptığım bazı yöntemler sonucunda search kısmı eklendi. Ancak henüz reklam birimlerine search birimi eklenmiş değil. İlerleyen zamanda reklam birimlerinde de cse aktif olacağını düşünüyorum.

Şayet uyguladığım yöntem başarılı olursa yine konu açıp duyuracağım. Daha sonra ise yakın zamanda cseden daha meşhur olacak olan Ads for search hakkında bazı çalışmalar gerçekleştireceğim.