safakozt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suyun temiz kalması için tavsiyeniz var mı? Pipo sünger temizleyici var yemden sanırım çok pisleniyor. Önerdiğiniz yem var mı ya da yanlış mı düşünüyorum.
Akvaryum daki balıklarım
-Vatoz
-Grami
- x3 salyagoz
Hocam ben çok profesyonel değildim. Sadece özen gösterdim. Dış filtrem iyiydi. Haftada bir %30 su değişimi yapıyordum. Dip çekimi yapmıyordum. Salyangozlar zaten hallediyorlardı. Yem olarak kuru yem, artemia hazır olanlardan ve sarımsaklı yem kullanıyordum. Sarımsaklı yem iyi oluyordu 2 3 günde 1 veriyordum balıkları rahatlattığı söyleniyordu. Detaylı bakmak isterseniz akvaryum.com sitesini öneririm. Bütün bilgileri oradan öğrendim. Tasarım bile yapmıştım.

Edit: Canlı bitki candır içinde yaşayan balık da varsa otur saatlerce izle bunun hazzı başka bir şeyde yoktur benim için