Selamlar arkadaşlar dün Freelancer kısmından bir iş aldım.Her neyse arkadaşa ulaştım dedim yaparım ücret falan konuşmak yok tabii unutmuşum :d Arkadaş sorunları iletti çözdüm üstüne üstlük benden birde sistem istedi müzik sistemi mi ne CodeIgnıter bide.DB sistemi yap URL depola View Yaz Accessleri kontrol et Controller yaz Model yaz vs. %75 lik kısmını Bu günün gecesi yani saat 3 gibi tamamladım arkadaş dedi ki sabah devam edelim.Dedim eyvallah ederiz sonuçta Fiyat konuşmasak bile Freelancer kısmında açılmış bir konu destek yardım kısmı değil üç beş birşey alırız.Arkadaş 07.02.2025 saat 20:00 civarlarında bana dedi ki başlayalım mı bende tamam dedim geçtim pc başına ilk işe başlamadan ne olur ne olamz fiyatı ne yapacağız diye sordum.Kendisi dedi ki param yok diyosan 200TL vereyim ben yardım amaçlı yaptığınızı düşündüm ondan kaynaklı işte ücret istemezsiniz diye düşündüm falan hani isteyeceğim parada 1000TL idi he :d Her neyse bide uykudan uyanamadım geç yattım diye işe gidemedik ordanda maaş kesintisi yedik burdan aldığımla kapatırım falan diye düşünüyorum daha.Arkadaş forumda adı sanı çokça duyulmuş Hocalarımızı bahane ederek işte ona para attım bilsem böyle yapacağını sana atardım falan filan dedi.Dedim ki hani işi yaptım bir gece uykusuz kaldım işe gidemedim ve beş kuruş alamayacak mıyım bütçeniz neyse bari onu gönderin 200TL dalga geçer gibi dedim kendisi daha sonra 200TL Bütçe var uygunsa yap dedi dedim yok hocam eyvallah kalsın ben size 200 lira atayım uyumayın iş yapın benim halimi anlayın dedim diyor işte bende öyle bi durum yaşadım işte site taşıdım falan bahaneler falan iyice arttı bastım engeli.Yani daha dün çok ucuza iş yaptığımızla ilgili bir konu açtım artık bedavaya düştü ağzımızdan çıkan kelimeyi bekliyorlar hahahaha dikkatli olun kısacası arkadaşlar iş öncesi mutlaka Teyit alın R10 hesabını alın arkadaşın fiyatınızı konuşun Mesajlarınızı depolayın benim gibi mağdur olmayın