Punisher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni aktarım yapacağınız pcde de aynı diskleri oluşturun hocam c ve d gibi(win 10-11 farketmez sistem kurulu olsun yeni pcde). Önce ki pcden C'nin imajını alın ve yeni pcnin D sürücüsüne atın. Sonra acronis üzerinden kurtarma usb'si oluşturun. Yeni pcye usb takın ve usb'den başlatın, kurulum esnasında d sürücüsünde bulunan c imajını gösterin ve c'ye kurulum yapın bu imajı. kurulum bittiğinde yeniden başlatın kontrol edin driverları falan. sonra da diğer pcden d sürücüsünün imajını alın yeni pc'de C'nin içine atın, yine aynı işlemi yaparak c içinde ki imajın d'ye kurulumunu yapın. bu şekilde yaptım 3 hafta önce en son sürüm acronis ile. ücretsiz trial veriyor zaten 1 ay. usbden sürekli hata aldığım için bu yöntemi denedim.

edit: sadece c varsa bir de d oluşturun yeni pcde. C'nin imajını oraya atıp kurulum esnasında d üzerinden o imajı gösterin bu arada kurulum esnasında kurtarma vs gibi diğer bölümleri seçmeyin imaj yüklerken.
hocam zaten 120 gb ssd var bölmek istemiyorum. bu şekilde bir yolu yok sanırım. çünkü usb üzerinden imajı gösteriyorum fakat hata veriyor. direkt usb olarak takabileceğim bellek de yok harici harddisk ile gösteriyorum.