Merhaba Dostlar,

Daha önce yine böyle bir başlık açmıştım. Gelen arkadaşlar genellikle sorumsuzlardı. Ya parayı önden alıyorlar işi tam olarak teslim etmiyorlar, ya söz verdikleri tarihten 10-15 gün sonra teslim ediyorlar. Ben böyle arkadaşlarla çalışmak istemiyorum. Gerçekten işinin arkasında duran, sorumluluk sahibi olan arkadaşlarla çalışmak istiyorum. Zaten genellikle veri girişi konusunda destek talep ediyorum. Örnek veriyorum bir site yapılmış dilleri ayrı ayrı yapılıyor. Bu konuda dilleri yapmasını istiyorum. Ya da belirli sayfalara blog yazıları girişi yapılıyor. Yazı belli, görsel belli bunları girecek şekilde bir destek talep ediyorum.

İş Açıklaması:
  • Müşteri web sitesinde yapılması gereken bilgileri ve direktifleri kendisine vereceğim. Buna istinaden işlemleri gerçekleştirip tarafıma dönüş yapacak.
  • Web sitesinin belirli alanlarını yapmasını isteyeceğim.
Aradığım Nitelikler:
  • Elementor ve Gutenberg web site kurucu yazılımlarına hakim,
  • Detaylara dikkat eden ve temiz çalışma prensibi olan,
  • Sıfırdan wordpress tabanlı kurumsal web siteleri yapabilecek seviyede bilgi sahibi,
  • SEO uyumlu web site çalışmaları yapabilecek,
  • Sorumluluk bilinci gelişmiş,
  • İşi zamanında teslim etmeye özen gösteren,
  • Son olarak wordpress ile web site geliştirmeyi severek yapan.
Ekip arkadaşımda aradığım özellikler yukarıdaki gibidir. Özellikle son 3 madde benim için çok önemlidir. Çünkü tüm projelerde bir süreye bağlı olarak çalışma gerçekleştiriyoruz.

Kesinlikle ajansların başvurmasını istemiyorum. Gerçekten iş arayan, bu işi seven arkadaşlar bana ulaşabilirse çok sevinirim.

Başvuru yapan arkadaşlar daha önce yaptıkları 3 farklı sektörde bulunan (mümkünse) web sitesini benimle paylaşırlarsa süreci hızlandırmış oluruz.

İletişim: Whatsapp