LegalZoom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ömür boyu kullanım için Samsung, tekrar satabilmek için IPhone.
ibrahimozell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samsun s24 kullanıyorum çok memnunum iphone sadece marka
MuhammedE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3-4 gündür 16 pro max kullanıyorum normal telefon üst düzey bir özelliği yok. Denemeyi düşünüyorsanız apple üzerinden alın 2 hafta boyunca koşulsuz iade alıyorlar ben o şekilde denedim aldım.
Mun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
s25 alıyosun bir ömür arkana bakmıyosun
wappeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tamamen tercih meselesi ikiside çok hızlı, kamerasıda hemen hemen aynı sadece samsungda daha fazla zoom yapabiliyorsunuz ve renkler iphone’a göre daha farklı.İos seviyorsanız iphone, android seviyorsanız samsung alın. Performans olarak ikiside neredeyse aynı zaten
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam burada ne aradığınız önemli.
Donmasın, kasmasın, aksın gitsin, sosyal medyaya güzel fotoğraf vs. yükleyebileyim diyorsanız 16 pro max,
Donmasın ama arada kassın, akıcılık üzmesin, sosyal medyaya içerikleri normal yüklesemde olur, şarjı uzun gitsin S25,

Ben 2020 yılına kadar android kullanmış biri olarak iPhone hep saçma geliyordu. Fakat 2020 yılında iPhone SE ile girdiğim bu girdapta şu an iPhone 12 Pro kullanıyorum. Bir daha androide dönmeyi düşünmüyorum.
Oyun vs. oynayan biri değilim. Genelde pc başında olduğum için şarj sorununu öyle çözüyorum. iPhone ürünlerinin en büyük avantajı uygulamaların stabil olması.

O fiyat bantlarında android cihaz almanızı ise asla tavsiye etmem. Eğer andorid alacaksanız o fiyatların daha aşağısına çok çok çok işinizi görecek cihazlar var.
serkancelik1994 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
s25 ultra tokatlar
m4lisen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ihtiyaca göre değişir, açıkçası para olsaydı s24 düşünürdüm.
yapay zekasından tut yurt dışına gittiğinde çeviri ile dil sorununu ortadan kaldırırdı.
bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz, s25'in yanına kasma kelimesini kullanmışsınız. Daha işlemci ve donanım bilgiden bi habersiniz. S25 Ultra dediğin cihaz donanımda iPhone 16'yı parmakla tokatlar ki yazılım özellikleri dahi 2 kat yeni nesil.
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilmediğimiz konu hakkında konuştuğumu nereden biliyorsunuz siz? Türkiye'nin en büyük teknoloji Youtube kanallarından birinde MOBİL TEKNOLOJİLERİ alanında çalışıyorum. Önce bu hadsizliğinize yanıt vereyim. Kasmanın sadece donanımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız eğer Chatgpt bile bu konuda sizi hızlıca bilgilendirecektir. İşletim sistemi olarak Android stabil bir işletim sistemi değil. Uygulamalar ile stabil olarakta çalışmıyor. IOS bu konuda daha başarılı. Bu size vereceğim son yanıt, sonrası vakit kaybı olacak benim için.
IOS'un güvenlik dışında hiçbir başarısı yoktur. Bundan dolayı Bilgisayar piyasasının %90'ı microsoft, telefon piyasasının yüksek çoğunluğuı da Android'dir. Anroid ve Windows sizi özgür kılar, kısıtlamaz, güncelleme ile telefonunuzu yavaşlatmaz.
prestij123 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
14 pro kullanıyorum imkanım olsa anında satıp s25e geçeceğim
RomAlper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
S24 Ultra Kullanıyorum Mükemmel ötesi bir deneyim. S25 e geçmenin bir mantığı yok bana göre Ram 12 de kaldı Köşe tasarımı, kamera ve yeni işlemci için değmez s26 da kesinlikle 16 ram olacaktır o zaman geçeceğim.
NextWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Huawei magic v3 arastirabilirsiniz
RaXeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 15 promax ve s24 ultra vardı kullanim aliskinligim iPhone olduğu için bana biraz zor geldi ama şu şekilde söyleyeyim ekran kalitesi batarya ömrü ve resim açısından s24 ultra daha iyi ana alışkanlık olarak iPhone güvenlik olarak da psikolojik olarak önde oluyor biraz daha. S24 ultrayı sattım 15 promax ile devam. Suanda bana göre tek avantajı satarken değer kaybetmemesi
tanereker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ikisininde kendine göre özellikleri var hocam ben şahsen daha özgürlük sunduğu için ömrümde samsung harici kullanmadım
FBLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16 Pro Max
OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
S25 çok iyi deniliyor fakat kullanmak nasip olmadı hiç. Benim uzun yıllardır kullandığım cihaz hep Apple ürünleri oldu ve şuanda iPhone 16 Pro Max kullanıyorum. Eşime S25 alacağız kullansın kendisi bir kaç günde ben kullanıp eğer memnun kalırsam Samsung'u tercih etmeyi düşünüyorum. Bana göre S25 gibi görünüyor.
okcanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllarca iOS kullandım hala da kullanıyorum eğer apple telefon alacaksan pro modeli düşün 60hz saçmalığı var onun haricinde çok abudik gubidik özellik aramıyorsan güzel bi telefon her açıdan tatmin ediyor
Hin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişisel telefonum Ip 15 Pro MAX, şirketimin verdiği s25 ultra. İkisi de harika da, ustad kasan telefon değil uygulamalar. Android uygulamarı nedense saçma sapan, anlamsız şekilde donuyor kasıyor vs. vs.. Tel ateş ediyor ama sonuçta o cihaza saçma android uygulamaları kuruyoruz. IOS öyle değil.
Arkadaşa şöyle yanıt vereyim, valla ikisi de aynı. Çok bir esprisi yok, alışkanlıklarla ilişkili. Play storedeki uygulamalar dediğim gibi bir değişik (; Ben tek bir tel kullanacak olsam Iphone kullanırım
holyeagles adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence s25 ultra tokatlar. tek eksisi batarya olabilir cihazın. eskiden olsa işlemci vs denirdi ama çok iyi işlemci kullanılmış stabiliteyi bu işlemciyle çok rahat yakalar bu cihaz. ben tercih edecek olsam s25 ultra derdim.
lXenonl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çeviri ve ai özelliğini tam olarak nasıl kullanıyorsunuz bendede s24 var?
mehmetunlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, bu konu ikiye ayrılıyor:
  1. Teknik özelliklere hâkimseniz ve uzun yıllar kullanacağınız bir telefon arıyorsanız → Samsung S25 Ultra
  2. Prestije önem veriyor, iPhone ekosistemini seviyor ve özellikle kamera performansına odaklanıyorsanız → iPhone 16 Pro Max
Kişisel yorumum: Samsung S24 Ultra kullanıcısı olarak tercihim Samsung olurdu. Daha önce iPhone 15 kullandım ve açıkçası kendimi enayi gibi hissettim. Çünkü iPhone’da birçok özellik geç geliyor ve her şey ekstra maliyet gerektiriyor. Bu konuyu detaylı araştırdım ve Android tarafında uzun süredir var olan birçok özelliğin iPhone’a çok geç geldiğini gördüm. 😄Sonuç olarak karar tamamen sizin tercihinize bağlı.
Daimonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
S25 al güven bize hocam, uzun yıllar kafan rahat eder
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır iphone kullanıyorum insanı acayip sıkıyor. Yeni telefonlarda pek sıkıntı çıkmıyor nasılsa android daha zevkli bende geçiş yapacağım.
eTicra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkisini de kullanmadım, bir telefona böbreğimi koyacak halim yok.
Ama tercihim her zaman android tarafı olmuştur.
GktgOlmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 3 senedir IPhone 13 kullanıyorum.
Sıkıntısız denen işletim sistemi olarak gelebilir ama uzun vadeli kullanımında yıllar geçse bile sizi zorlayan şeyler oluyor.
İş için 2-3 ay önce S24FE modelini aldım ikinci telefon olarak, FE modeli olmasına rağmen Samsungdan sonra kendi telefonum çöp gibi geliyor. Fakat fiyat olarak baktığınızda bugün 13'ün ikinci eli bile S24FE sıfırından pahalı.
Yakın zamanda IPhone 13 olan cihazımı da S25 olarak değiştireceğim.

IPhone 12 den 13 e geçtiği dönemde bir sıçrama kaydetti bir başarı yakaladı Samsungu gölgeledi fakat S24 modelinden beri Samsung tekrardan sazı eline aldı gibi geliyor bana şahsi düşüncem.
murat709 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samsung.
webmaster52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samsungun S serisini alırım hep geçen sene 5 yıl kullandığımı değerinde sattım s24 aldım canavar gibi telefon.

Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim