AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelecekler için ufak bilgilendirmeler

Şirket ortalama 2000 Euro'ya mal oluyor oturum vs dahil işte ek olarak fotokobi ücreti çevirmen ücreti derken normalde 1500 Euro ortalama fiyatı var 1300 1250 fiyat da alabilirsiniz. 1000 diyenden uzak durun.

edex46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu ülkelerin çoğuna gittim bizim insanlarımız çoğuna hayal satıyor. İlk cümle Karadağ ab ye girecek Avrupa vizen olsun is çok hepsi yalan. Paranız yoksa gelmeyin gelin yazın tatil yapın gidin ama bu işler öyle değil zor. Paran varsa gel iş kur kazanırsın tabi buda ise bağlı. Ama çoğu sosyal medya inanmayın sahtekar çoğu burda ev kiralama da depozito olayı falan yoktu bizim gereksiz insanlarımız çıkardı adam ülkeden çıkmış tutunmaya çalışıyor 500 ev kirası İlk kira son kira bir de depozito oldu mu sana 1500 Euro kapıdan girer girmez. Ayrıca şirket açacaklar adamın hic bir şeyden haberi yok gelmiş senden önce kendini emlakçı sanıyor muhasebeci sanıyor amacı sen değilsin elinde 10 kuruş almak şirket kurulumu 1500 Euro oturum kartı ile yaparsın ne oldu şimdi 3000 Euro oldu. Insaat isi diyenler burda Yerel halk iyi sahtekar nadiren çıkar bizim insanlarımız %90 sahtekar n

Hocam şimdi forumda schengen satan arkadaşlar var, karadağ makedonya gibi ülkeler üzerinden %100 garanti ile veriyoruz diyenler. Onlara basvurmayı düşünüyorum acaba onlarda mı balon cıkar sizin fikirleriniz önemlidir, lütfen açık görüşle şahsi fikirlerinizi belirtir misiniz ?