Teşekkür ederim hocam tavsiyelerinizi not alıyorum.
Amacım ilerleyen aylarda daha premium ürünler çıkarmak.
Reklamını daha iyi yapmak.
Şöyle bir resim çekmek var.
Birde böyle çekmek var.
Ürün resmi çekimi, kutusu, ambalajı, içine konulan not bile bence fiyatını yükselten etkenler.
Şimdilik siyah bir karton kutuda yollayacağım ama daha sonra kalın, baskılı mukavva kutu alacağım.
Bir de satın alınan ürünler bir nevi kişiye özel olmuş oluyor.
Aynı üründen daha sonra almak isterseniz bulamazsınız.
Çünkü aynı rengi yada deseni tekrar yapmak imkansız olabiliyor.
İçinde kullanılan boyanın bir kaç damla eksik yada fazla olması veya fırında ki sıcaklığın 5-10 derece fazla olması bile takının rengine etki ediyor.
Dediklerinize tamamen katılıyorum.Ürünlerinizi çok beğendim satılabilir potansiyeli olan ürünler.Müşteri memnuniyeti adına kaliteli hizmet sunarsanız harika bir sirkülasyon yapabilirsiniz. Bir müşterim 1 adet ürün aldıktan sonra geri dönüp 10k lık ürün tekrar almıştı mesela

özellikle sizden ricam sizin iyiliğiniz için söylüyorum hedef kitlenizi çok iyi tanıyın neden diyecek olursanız bu tanıma olayı pazarlama kısmına çok etkisi olacak.Sizinle aynı ürünleri olmasa bile kendine haz bir model üreten diğer satıcıların ürün görsellerini , ürün videolarını,çalıştıkları influencerı birebir takip edip fikir alıp üzerine ekleme yaparak devam edin.
Yani kısacası adım atarken bile farklı olun
ÖRN/ instagram da görüpte beğendiğim bir strateji bu modelden sadece 1 adet üretildi gibisinden ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum.Tekrardan başarılar dilerim kolay gelsin.