Uygun fiyatlı bir alternatif arıyorsanız:
https://www.vsoutlet.com.tr/techwood...mart-tv-p-3869
vestelin yurtdışına ihraç ettiği ürünün markasıdır. direkt vestel garantili geliyor zaten. 65 inch bandında fiyat konusunda daha iyi ve güvenilir bir alternatif yok. panel kötü değil, oled ekranlarla kıyaslanamaz ama bence gayet yeterli. dolby vision desteği var. benzer klasmanda bilindik markalar 2 hatta 3 katı fiyatlandırılıyor, bence gerek yok panel neredeyse aynı hepsinde.
eksi yanları olarak, benim evim aşırı güneş alıyor belki her televizyon böyledir bilmiyorum ama perdeleri kapamadan izleyemiyorum. çok ışık altında arka ışığı yetersiz kalıyor.
ben müzikle çok haşır neşir olduğum için ve evde profesyonel stüdyo hoparlörleri olduğu için televizyonun hoparlörleri bana biraz kötü geliyor. dolby atmos desteği var ancak kalitesiz hoparlörler.
smart sistemi iyi çalışıyor, çoğu uygulama var ama ben mi box satın alıp direkt onu kullandım.
onun dışında kullanımda hiç bir problem yaşamadım, servis sıkıntısı hiç yok, tüm vestel servisleri hizmet veriyor.
şahsi fikrim, televizyona, heleki 50-55 inch bir televizyona ne kadar iyi olursa olsun 40-50 bin lira ayrılmamalı. paranın varlığı yokluğu değil mesele, teknolojinin ederinin o kadar etmediğini düşünüyorum.
dipnot, aynı televizyonun 55 inchi 13-15 bin lira bandında. siteden bakabilirsin, vsoutlet vestelin outlet sitesi.