Ben bu ülkelerin çoğuna gittim bizim insanlarımız çoğuna hayal satıyor. İlk cümle Karadağ ab ye girecek Avrupa vizen olsun is çok hepsi yalan. Paranız yoksa gelmeyin gelin yazın tatil yapın gidin ama bu işler öyle değil zor. Paran varsa gel iş kur kazanırsın tabi buda ise bağlı. Ama çoğu sosyal medya inanmayın sahtekar çoğu burda ev kiralama da depozito olayı falan yoktu bizim gereksiz insanlarımız çıkardı adam ülkeden çıkmış tutunmaya çalışıyor 500 ev kirası İlk kira son kira bir de depozito oldu mu sana 1500 Euro kapıdan girer girmez. Ayrıca şirket açacaklar adamın hic bir şeyden haberi yok gelmiş senden önce kendini emlakçı sanıyor muhasebeci sanıyor amacı sen değilsin elinde 10 kuruş almak şirket kurulumu 1500 Euro oturum kartı ile yaparsın ne oldu şimdi 3000 Euro oldu. Insaat isi diyenler burda Yerel halk iyi sahtekar nadiren çıkar bizim insanlarımız %90 sahtekar inşaat isinde çalışıp para alamayan bir sürü insan var. Glovo isi demiş arkadaş İlk geldiğim sıralar da seni glovo ise sokum 700 euro ver 300 Euro ver diyen pezevenkler dolu. Kendim bulup yaptım kimseye para vermeden. Kazanç yazın yaparsan iyi kazanırsın diyecem kime göre iyi burda 100 Euro kazansan çok güzel para ama yazın belki oda her gün olmaz yalan kışın 30 40 anca şimdi bir adam 500 euro ev kirası 300 yer en kötü gezme vs kafe var olayları demiyorum bir de bu adamın yakıtı vs olacak tabi bunlar için araba motor alacak yada kiralayacak paran varsa bu işlere gelme Kazanç durumu paket başı tr ile çok farkı yok 1.50 Euro 2 Euro arası ortalama paket başı Türkiye de paket başı 75 TL felan aynı şey. Buralar gelin tecrube edin ama çalışmak için gelmen ya is yapın para varsa yada gezip gidin yoksa itten rezil olursunuz. Parasi iyi ülkeler değil balkanlar buraların en zengini Sırbistan şimdi bir kaç sahtekar da orda çıkmış reklama denk geldim 1750 Euro Sırbistan kurye ol diyor . Akila bak bir uçak bilet 100 Euro Sırbistan vize yok gel 10 Euro 5 gün konakla 100 Euro da ye bütün olay bu size glovo vs şirket numarası veririm gidecek olan varsa hesap yapalım kendim gittim Sırbistan a en baba 300.000 dinar kazanırsın derler bizim insanlar 2500 3000 Euro der yalan bol bizde arabada veriyor evde vs.
Simdi araba ile yaparsan 500 Euro ev 120 Euro sigorta 250 Euro yak 250 Euro da ev için keser 250 de ye iç sigara ne oldu hesapla 2000 yakın oldu başina bir *** gelmezse kaza vs 2500 3000 lafı da yalan en mükemmel durumda onu alırsın oda zor yani yılda 1 2 ay olur gerisi 2000 der demez dil yok bir şey bilmiyorsun . Madem bu perişanlık çekeceksin en azından kendi ülkende çek ülkemizde para bir *** etmiyor o ayrı ama buralar şişirilmiş bir balon sadece bunu bilin