Başta konuyu yanlış yere açtıysam moderatörler den özür diliyorum ilk defa böyle bir konu açıyorum. Formda sayılı kişiler var işini iyi yapabilen herkesle iş yapılmıyor gerçekten ilk başta herşeyi konuşuyorsun herşeye ben daha iyisini yaparım ben öyle yaparım ben böyle yaparım başta bu şekilde ödeme yapıyorsun işe başlıyor sonra geç cevap vermeler başlıyor söylenen hiç birşey söylendiği gibi olmuyor gerçekten iş yapılacak insan kalmamış anlamıyorum neden yapamicakları işi yaparım diyorlar onu da anlamıyorum insan bir süre sonra şikayet konusu açmayada üşeniyor formda işini iyi yapan sayılı kişiler kaldı ben bir iş yapmadan önce o işi ilk kendimde deniyorum yapabiliyorsam giriyorum veya bişey satacaksam ilk kendimde deneyim sorunu varsa çözüyorum çözülmeyecek sorunsa en azından öğreniyorum ki satarken karşı tarafa belirtiyorum bunu mağdur olmasın sonrasında çok fazla karmaşık geliyorsa uzaklaşıyorum çünkü burdaki iş yaptırmak isteyen kişilere deneme tahtası gözüyle bakmıyorum formdaki bu arkadaşlar dan ricam yapamayacağınız işi yaparim deyip insanların zamanını vaktini boşa harcamayın insanları yaptıracağı işten soğutmayın.