fatihanily adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
maalesef evet. geçmiş olsun. web shell.
korsan script kullanıyorsanız yapacak bir şey yok. ne kadar temizlerseniz temizleyin bir şekilde kendine yuva yapacaktır.
ancak lisanslı bir scriptiniz varsa html dosyalarının içerisindeki js leri iyice tarayın. javascriptlerin olduğu bir klasör varsa oraya göz atın.
en sonda css kodlarına bakın tekrar tekrar. dışarıdan gelen bir kaynak var mı.
tekrar geçmiş olsun.
SeoBakkal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sorun devam ediyorsa yardım edebilirim basit bir şey ise de ücret istemem
_Forbidden_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük ihtimalle hosting firmanızdan kaynaklı hack yemiş olabilirsiniz. Verileri hacklenmişse tüm domainleri bu şekildedir. Tabi size bu bilgiyi vermezler. Yada sizin kullandığınız temadan kaynaklı da hack yemiş olabilirsiniz. Bu sorunu kısaca çözmek için temanızı temizleyip farklı bir hosting firmanızı geçirmenizi öneririm.
VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nul-led war-ez içeriklerin temeli, bedava sanıyorsun karşılığında backlink vermiş oluyorsun
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ama hostinge dışarıdan script asla yüklemedim , kendi projelerimi yüklediğim bir hosting di , az önce cpanel lisans hatası verdi , sanırım hosting kaynaklı bir hata , çünkü kodlarda hiç bir şey yok , ayrıca internette araştırdım biraz opera reklam engelleyicisi ile ilgili bir kaç bir şey gördüm