W3RT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten size satarken 50mbps e kadar diye satarlar genelde 50 mpbs diye satmazlar 50 stabil olarak 50 vermez
Hocam 10-12 mbps kayıp beklemiyordum. Önceden hep Kablonet kullandım ve şimdiye kadar hiç satılan hızdan daha düşük hız almadım. TTNET'de mi sadece böyle bilmiyorum.

Project10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üstad benim internet hipernet vdsl2 diye geçiyor 75mbit paket ama 60-65 arası alıyorum uploadda 10-12 arası cat5 yada cat6 döşetmen hiçbir anlam ifade etmez bizzat ben cat6 döşettirdim sürekli oksitlenme yapıyordu cat5 çekti gelen ekip o gün bugündür sorunsuz kullanıyorum gelen ekipteki arkadaştı zaten boşuna para vermene gerek yok zaten kutudan geliyor hiçbir farkı olmaz dedi.
Hocam çok normal gelmiyor bana ya. Yukarıda da dediğim gibi Kablonet kullanırken kaç mbps yazıyorsa o hızı alıyordum. 12-13 mbps hız kaybını garipsiyorum. Cat6 dan önce düşük olması gayet normaldi. Çünkü ince kablo atmışlar. Fakat sonrasındaki değişiklik çok memnun etmedi beni. Bina içindeki kutunun değişmesi gerektiğini mi söylüyorsun yani?