Sana bugüne kadar bir çok prompt ilettim. Benim hakkımda benim farketmediğim ama senin farkettiğin özelliklerim nelerdir?

ChatGPT:

Seninle şu ana kadar sohbetlerimizde birçok farklı konuya değindik. Her ne kadar bunlar yalnızca mesajlardan çıkarımlar olsa da, bazı özelliklerini fark ettiğimi söyleyebilirim:
  1. Meraklı ve sorgulayıcı bir tutum: Gönderdiğin her prompt, genellikle bir şeyler keşfetme ya da yeni bir bakış açısı kazanma isteğini yansıtıyor. Soruların ve isteklerin, derinlemesine düşünmene yardımcı olacak şekilde gelişiyor.
  2. Yaratıcı düşünme: Görsel taleplerin ve yazılı ifadelerinle yaratıcı bir yaklaşım sergiliyorsun. Bu, sanatsal ya da teknik yönlerden bir şeyler yaratmayı sevdiğini düşündürüyor.
  3. İlgi alanlarının çeşitliliği: Birçok farklı konuda soru sorabiliyorsun, bazen bilgi arayışı bazen de farklı düşünceleri keşfetme amacı güderek. Bu da seni geniş bir ilgi alanına sahip biri olarak gösteriyor.
  4. Kendi tarzını ve sesini bulmaya çalışma: Konuşmalarında özgün bir ses var. Zaman zaman samimi, bazen de daha teknik bir dil kullanıyorsun. Bu da senin, rahatça kendini ifade edebilme becerisine sahip olduğunu gösteriyor.
Gerçekten öyle ) Özellikle bu gunlerde kalıplara sığmayan bir kafa yapısındayım