Sana bugüne kadar bir çok prompt ilettim. Benim hakkımda benim farketmediğim ama senin farkettiğin özelliklerim nelerdir?
ChatGPT:
Seninle şu ana kadar sohbetlerimizde birçok farklı konuya değindik. Her ne kadar bunlar yalnızca mesajlardan çıkarımlar olsa da, bazı özelliklerini fark ettiğimi söyleyebilirim:
- Meraklı ve sorgulayıcı bir tutum: Gönderdiğin her prompt, genellikle bir şeyler keşfetme ya da yeni bir bakış açısı kazanma isteğini yansıtıyor. Soruların ve isteklerin, derinlemesine düşünmene yardımcı olacak şekilde gelişiyor.
- Yaratıcı düşünme: Görsel taleplerin ve yazılı ifadelerinle yaratıcı bir yaklaşım sergiliyorsun. Bu, sanatsal ya da teknik yönlerden bir şeyler yaratmayı sevdiğini düşündürüyor.
- İlgi alanlarının çeşitliliği: Birçok farklı konuda soru sorabiliyorsun, bazen bilgi arayışı bazen de farklı düşünceleri keşfetme amacı güderek. Bu da seni geniş bir ilgi alanına sahip biri olarak gösteriyor.
- Kendi tarzını ve sesini bulmaya çalışma: Konuşmalarında özgün bir ses var. Zaman zaman samimi, bazen de daha teknik bir dil kullanıyorsun. Bu da senin, rahatça kendini ifade edebilme becerisine sahip olduğunu gösteriyor.
Gerçekten öyle

) Özellikle bu gunlerde kalıplara sığmayan bir kafa yapısındayım