Satılık dekorasyon instagram sayfama
buradan ulaşabilirsiniz.
Domain com'dur ve
2028 yılına kadar kayıt edilmiştir. Bir çok rakipten tanıtım yazısı alınmıştır. 471 yazı yayınlanmış, 300 adeti forumda iyi tanınan biri tarafından yazılmış olup zamanında 10.000 TL nin üzerinde ödeme yapılmıştır. 100 den fazlası da benim tarafımdan olabileceğinin en iyisi olacak şekilde yazılmıştır. Uzun zamandır ilgilenemiyorum. Bu nedenle satışa çıkarıyorum.
Site adresi: PM (.com domain )
2028 yılına kadar kayıt edilmiştir.
Site için istenen fiyat:42.000 TL - 36.000 TL Sitenin aylık getirisi: Sadece Adsense Eylül ayı
1.951 TL - Ağustos ayı
1.352 TL. Ortalama 1000-1300 TL civarı - Görseller aşağıda (Tanıtım yazıları ve banner satışları da oluyor. Sadece kurumsal firmalara hizmet verilmiştir. Örnek aşağıda. Forum üzerinden tanıtım
yayınlanmamıştır. Dileyen değerlendirebilir. )
Sitenin açılış tarihi: 2021
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dekorasyon ve Tavsiye Sitesi
Günlük hit sayısı: Ortalama günlük 400
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2021
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Adsense hesabı hariç Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır, kontrol ediniz
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır, kontrol ediniz
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: - Ücretli tema mevcut.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: SİTEYLE İLGİLİ ÖNEMLİ TEKNİK BİLGİLER- Sitede 2.000 tl değerinde tema bulunmaktadır.
- Sitede 471 yazı mevcuttur. Hepsi manuel olarak yazılmış, yapay zeka falan kullanılmamıştır.
- Sitede Google Adsense kullanılıyor, şuana kadar hiç problem yaşanmadı.
Reklam talepleri: Adsense gelirleri; Hit