Hira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çözüm üretildi mı hocam
Benim işlerim dolayısıyla zaman ayıramadım Pazartesi gününe kadar bekleyebilir misiniz diye sordu bende son kez kabul ettim Son bikez düşündüm ne yalan söyleyeyim tek sorunu yaşadığı problemi anlatmaması ve geçiştirilmekti bunu zaten biliyordum
  • 30.günden sonra bir aksiyon beklemediğim için 2saatte bir sorguladım. Çalıştığı iş dolayısıyla geri dönüşü geç olmaktaydı. Benim adıma satın alınan cihazın videosunu attı ama gönderilmedi. nedeniyse kargo ve arkadaşıyla yaşadığı iletişim kopukluğu o dönemde inandırıcı gelmedi şimdide sadece ek çözüm üreteceğini belirtti bende ek çözüm üretilemedi.
  • Banka hesabının kapalı ve tanımlamalarının yapılmaması durumuysa bana şu durumda inandırıcı gelmiyor. Bunu kendisine ilettim
  • bir arkadaşından yardım alacağını belirtmişti ki bu arkadaşa bi türlü ulaşılamadı. en sonunda olmadığını belirtti Bununda bir falso olduğunu anladım
  • ama ticaret bu batmakta var çıkmakta 46bin kaybım var 1aylık emeğim çöp oldu en büyük sıkıntım işimin aksaması sürekli umutvari konuşmasıydı.
  • Son bir ekleme belki gerçekten büyük bir sıkıntı içinde de olabilir daha önce hiç bu şekilde bişey yaşamadım bizde battık o günler aklıma geldi ama biz nettik zarar ettirmeden herkesin sorununu çözdük o yüzden pazartesi gününe kadar beklemeyi uygun gördüm. Umarım Kerim beyde tüm mağdur olanların mağduriyetini giderir yeniden işlerini sağlam basarak devam eder.
    Kendisinin banı geçici süre kaldırılıp savunması istenebilir mağdur olanların mağduriyetini gidermek için çabaladığını bildirdi en son