- Sitenin DNAsı nedir?
- Dalgalanma nedir?
- Hiti nasıl azaltıyor? Herhangi bir bilimsel açıklamanız var mı? Cache devrede ise, tam tersi olması beklenir, ne Google ne de kullanıcı yavaş siteden hoşlanmaz.
- Adsense ile cachein de bir ilgisi yok, kullandığınız plugin ya da çözüm neyse onun düzgün çalışmaması ile ilgili olabilir.
Cache işlemciden, RAMe, diske , disk raid control kartına, işletim sistemi, database, vs her noktada kullanılan bir teknoloji. eğer varsa, kullandığınız problem yaşadığınız çözümü yazın, yoksa yaptığınız genelleme tamamen bilgisayar bilimine aykırı bir iddia.
yüksek trafikli siteler istedikleri gibi at kosturabılırler hiç sorun yok ki zaten trafıklerı yuksek zaten google karsılarında el pence, goruyoruz bugun buyuk haber ve gazate sitelerını reklamdan spamdan baska bir sey yok, ki ben zaten tüm sitelerde cache e karsı değilim.
siteye ya da x sayfasına yapılan ilk ziyarette her sey normal ancak tekrarnında cachleme var once bana bunun mantıgını ızah edın ben anlıyayım sonra sızınkılerı tek tek ızah eder acıklarım.
google hızlı sitelerı tabıkı sever cache hız demek değildir vpn mantıgında calısan yonlendırıcı bir unsur gibi benım gozumde bu kadar site cache yokkende yoluna devam edıyordu gunumuzde cache kullanmayan siteler var. cache eklentısıyle hız kovalamak yerıne kalıtelı bir firmadan kalıtelı hostıng satın alarak aynı yola cıkabılırsınız. ımzamdakı sitede cache eklentısı kullanmıyorum gezınebılırsınız.
cache tamamen karsı değilim kullanılması gereken yerler alanlar olabılır ama genel olarak mutlaka yuklenmesı gereken bir eklenti gibi gormuıyorum ben sahsen.