Merhabalar,
Eğitiminiz hayırlı olsun.İnsAllah dilediğiniz gibi satış gerçekleştirebilirsiniz.
Aklıma takılan bir soruyu sormadan gecemeyim:
Sizlere 150.000 TL vereceğiz ve bu işin tutmaması durumunda ( sizin dediklerinizi harfi harfine yaptığımız halde) siz bize paradan herhangi bir iade saglamayacaksiniz anladığım kadarı ile.(Garanti iade kısmını 2 sefer okudum.)Nasıl olacak bu iş acaba?
"işin tutmaması" diye başlamış sorunuz, yapılan işlemde kazanç sağlamama gibi bir durum söz konusu değil.
1- Forum kuralları gereği para kazanma garantisi verilmez
2- Adsense hesaplarınız içerisinde ekli olan alan adı ile açılmış veya en az 1 yıldır aynı alan adından ödeme almış hesaplar ise ve 1 adsense hesabı için aylık 40/60K kazancı geçmediğiniz sürece kolay kolay sorun yaşamazsınız.
Ama şunuda unutmamak gerekiyor adsense kullanan herkesin bildiği bir konu, google organik kazanç sağlayan hesapları bile zaman zaman kapatabiliyor o sebeple buna garanti vermem imkansız.
3- Eğitim içeriğindeki Google Adwords reklamı sayesinde adsense haricinde bir çok mecradan reklam açarak para kazanabilirsiniz ( satış ortaklığı, youtube reklam satışı, uygulama reklam satışı, ürün satışı, dijital ürün satışı vb. ) bir çok seçenek var.
4- Günlük reklam gücünüz ortalama 5 saat bir çalışma ile 50.000 TL kadardır, bu reklam bütçesi ile farklı alanlardan da kazanç sağlayabilirsiniz.
Burada garanti verilemeyen kısım Adsense, görselleri incelerseniz yeni hesaplar değil düzenli bahsedilen rakamların alındığı yani düzenli ödeme alınan hesaplardır ona rağmen Adsense tarafına uzun vadeli garanti veremiyorum.
Umarım sorunuza cevap olmuştur.