gözyaşım pıt
Mutluluk gözyaşları.
Hakkınızda hayırlı olsun gözünüz aydın
Allah razı olsun .
Hocam darısı başımıza güzeliyle diyelim, ne güzel maşallah
Yanlış anlamazsanız hocam. Danışmanlık şirketi ya da iş bulma kurumu benzeri şirketler ile iş birliği yaptınız mı yoksa akraba, eş, dost konusunun yararı mı oldu?
Hocam danışman ile geldim ben. Danışmanda iş bulma konusunda lazım oluyor zaten. Denkliği v.s yi kendiniz alıp işide kendiniz bulabilirsiniz. Ben beklememek için danışmanlar üzerinden yürüdüm.
Sizin adınıza sevindim şansınız bol olsun.
Diğer yandan da üzülüyorum, koskoca dünya ve biz insanlar.
Az önümüzdeki toprağa basmak için izin alıyoruz, onay bekliyoruz, birbirimizle paraları ve gücleri karşılaştırıyoruz..
Yetmiyor ötekileştirip haklarını elinden alıyoruz. Belki de bir başka memlekette zorluk çekenlerin gözünde Türkiye de Almanya gidibir, bilemiyorum.
Ben de refah seviyesi daha yüksek olan bir yere gitmeye niyetlendim fakat yabancılık çekmeyi hiç sevmiyorum bu sebepten keyfimi imkanlara değişemedim.
1 yıl sonra yorum yapın lütfen duygularınızı merak ediyor olacağım.
Ben biraz fantazi gibi olacak fakat hayatım çok sıkıcı olmaya başlamıştı ve hiç birşeyden tad ve haz alamamaya başladığım için biraz heyecan olsun diye geldim. Türkiye'de bir firma'da Elektrik bakım şefiydim. Şuanda da gemi elektriği ile alakalı çalışıyorum. Ama memnunum bir kaos yok sakinlik var güzel yani.
Gözünüz aydın darısı başımıza
Amin inşallah.
Hayırlı olsun Allah pişman ettirmesin.
Amin inşallah olmayız.
Tebrikler

mesleğiniz nedir ne üzerine oturum aldınız ve çalışıyorsunuz?
Mesleğim Elektrik Otomasyon teknikeriyim. Buradada gemi elektriği ile alakalı bir firmada çalışıyorum.