Rüşvetle baya iş götürüldüğü doğru ama çok yanlış düşüncen oturumun olmadan max 3 ay kalabilirsin yakalanırsan rüşvet geçmeyen bir poliste hem deport hemde baya bi süre gelemezsin geri hadi bunu geçtim 3 ay geçti 6 7 ci ayın filan ailenden yada yakın çevrenden birine allah korusun bişey oldu türkiyeye döndün bidaha geldiğinde seni hava alanından geri postalarlar ve o kadar kolayda alamazsın artık oturum çok riskli hareket ediyosun daha geçen gün yemek yediğim bi restoranda türk ve azeriyi deport ettiler sırf 1 ay oturumsuz gizliden kaldı diye

Tamam şartlar güzel para güzel avrupa iyi hoş ama öyle çokta kolay değil yaşam zorlukları var mesela burda tr de ki gibi dijital yürümüyor devlet işleri noter ptt vs hala dosya kağıtları arşivlerle dolu manuel devam ediyorlar

Sıfırdan hiç kurallarını bilmediğin bir hayat bir yerdesin unutma
Üstad ben kalici değilim senin hatan orda 1 ay burdayım ben kalıcı olarak yurt dışı ülkelere başvuru yapabiliyorum sağlıkçıyım 1 ay üniversite arasında burdayım lise sağlık üni sağlık çıkış oluyor yurt dışı yüksek lisans olarak Almanya vs başvurum olabiliyor hani 1 ay insanlara glovo gösterme amacım var burdan deport yesem de ab ülkelerinde şuan kalıcılığı yok sorun edecek birisi değilim.