Forumda zamanında mavi tik hizmeti veren hatta sosyal medya fedarasyonu olduğunu belirten bir şahıs ile 17 ağustos 2022 tarihinde mavi tik için görüşüp ödeme yaptık. Bu kişi forumun zamanında moderatörü olan bir kişi tarafından onaylı kendisi diyerek önerildi.
kendisi bize 60 gün içinde mavi tiki alacağını alamazsa paranın tamamımı iade edeceğini belirtti.
kendilerine ait sosyal medya siteleri hatta dernekleri dernek numaralarına kadar vardı elimde ve 60 günün sonunda iade olmadı 1 ay daha bekledim ne iade var ne mesaja cevap verme.
sonrasında bütün delilleri toplayarak şikayetci oldum kendilerinden ve bugün elime tebligat geldi sonuç : KOVUŞTURMA YAPMAYA YER OLMADIĞI.
Şahıs ifadesinde aracılık hizmeti yaptığını herhangi bir garanti vermediğini belirtmekte ama zaten konuşmalarda 60 gün sonra ilk iş gününde iadenin yapılacağı söyleniyor bu işte adelet sisteminin basit bir örneğidir.
Bu üye zaten forumdan uzaklaştırılmış durumda bu üyenin eşi ve diğer hesabı hâlâ forumda konu ile alakalı sayın Coşkun Çetin hocamında ismi var ama kendileri yer sağlayıcısı oldukları için kendilerine bişey diyemiyorum bu konuda bana destek olacak lütfen bir avukat varsa kendisi ile görüşmek isterim
Chatgptden destek alarak takipsizlige itiraz et. Dosya yogunlugu cok fazla, takipsizlik cikmasi normal. Kendini cok guzel ifade et itiraz ederken.