avukat lazımsa yardımcı oluruz
Hocam mallesef maddi durumum yerinde değil diye burda konu açmaktan başka çarem yok
Hocam öncelikle sakin olman gerekiyor. 2 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Hepsi burada ödemesi yüzünden icraya verdiler. Muhtemelen aynı hukuk bürosundan arıyorlar senide Çağlayanda EL*** Hu***
Seni arayıp rahatsız edenler avukat değil çağrı merkezi çalışanı hepsi. İnsanlara baskı yaparak korkutarak ödeme almaya çalışıyorlar. Bugün sabah 09:00 itibari ile aramaya başladılar beni. 09:30'da telefonu açıp şuanda hukuk bürosuna geliyorum orada konuşuruz diyerek telefonu kapattım. 10 dakika sonra aynı kişi tekrar arayarak ödeme yapmaya mı geliyorsunuz diye beni yokladı. Fakat ödeme yapmaya değil konuşmaya geliyorum diyince hımm humm yapıp kapattı. Tabi ki gittiğimde telefonda konuştuğum kişilerden farklı biri geldi karşıma. Gayet kibar ve güzel bir şekilde derdimi anlattım şuanda tek seferde kapatamayacağımı ve ne yapabiliriz diye konuştum. 2 dosyam vardı düşük olan dosyayı kapatmamı istedi ve 1 hafta süre verdiler. Yüksek olan dosya içinse ödeme yapmaya gittiğimde protokol yapabileceğimizi söyledi. Örn: 1.ay 15bin ödeme 2.ay 15bin ödeme 3.ay 25bin ödeme gibi. Bu şekilde dosyalarımı kapatacağım. Tabi ki bu süreçte maaş haczi gelecek ona engel olamıyorlar. Ayrıca ne kadar geç ödenirse faiz işlemeye devam ediyor. Maalesef önünü alamıyorsun.
1-Eve hacze gelemezler gelselerde bir şey alamazlar. (Google haritalardan sokak sokak gezip adresimi inceleyip. Mavi apartman, demir kapı dün geldik diye söylediler. Bugünde yarım saate geliyorlardı gelmediler.)
2-Ailenden birilerini arayabilirler eğer böyle bir şey olursa hemen kişisel haklarını koruma kapsamında böyle bir şey yapamayacaklarını onlara hatırlat.
3-Her konuşmayı kayıt altına al. Fakat konuşma başlarken şuanda konuşmaları kayıt ettiğini dile getir haberleri olsun.
4-Maaşına haciz gelecek, fakat işten çıkarılma gibi bir şey söz konusu değil.
2 gündür yaşadığım deneyimler bu şekilde. İnşallah en yakın zamanda bu şekilde derdi olanlar rahata kavuşur.
ben Adana'da olduğum için o sansim ama dediğim kişilerle aynı . Cumadan beride aramiyorlar ama evde huzursuzluk oldu tadımız kalmadi
Merhaba, geçmiş olsun
Yazılanların hepsini okudum.
Avukat değilim, fakat yazdıklarımı dikkatle oku
1_ 3 ayrı borcun olduğu için her biri ayrı açılmıştır.Bu da 3 vekalet ücreti demek.Bu sene ne kadar olduğunu bilmiyorum.Dosyani kontrol için " vatandaş UYAP" giriş yap,dosya sorgulama,dosya seç,görüntüle,kapak hesabı var oradan borcunun ayrıntılarini görürsün.
2_Maas haczi diğer takip yöntemlerini durdurmaz.
Evine hacze gelebilirler ancak arkadaşların anlattığı şekilde taciz içindir.Bu arada her geliş en az bin lira borcunu arttırır.banka,araç,bina haczi de varsa istenir.
Maaş haczi maaşının 1/4 oranında uygulanır.3 dosyan olduğu için işyeri kesilen miktarı dosyaya yatırır..
3_ Yukarıda bir yerde avukatla anlaş, taksitle ode demişler.Anlasabilirsin, ancak günü kurtarmak için odeyemecegin sözü verme.Taahutte bulunup aldatırsa ,30 gün taahhütü ihlalden hapis yatarsın.paraya çevrilmez, yemek parasını da devlet senden alır.
4_ Hukuk bürosundan arayanlara pabuç birakma.
Tekrar geçmiş olsun
Teşekkürler hocam baktım ortalama hepsi 43 bin civarı tutuyor . Onun dışında birşey görünmüyor
Hocam bir avukat yok mu ücretsiz danışmanlık versin arkadaşa, belli ki durumu yok veya ücretini buraya yazsın herkes 3-5 bir şey verir hallederiz.
Ayıp adamın ne yazdığını okuyorsunuxz bir de bazıları profesyonel destek verelim diyor, adam size belli ki para veremeyecek daha da psikolojisini geriletmeyin insanların, anlıyorum sizler de bu mesleği yapıyorsunuz ama insanlık anlamında da bir iki yardımcı olsanız forum adına bir şey olmaz.
Allah razı olsun hocam . Allah kimseyi dara düşürmesin . Bu borcu yaparken oderdim de . Ama geleceği on goremezsin olan oldu . Durumda şimdi bu maddi manevi yıkık durumdayım . Ama Allah yardım eder çok şükür sağlığımız yerinde . Gerçi bu gidişle oda kalmayacak
merhaba, posta kutunuz dolu hatası aldım. bana whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.
Boşaltım kutuyu hocam . Bana numara atarsan sevinirim