PatikaDigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Hira; Kullanıcı adına yanıt gelmedi, son 2 aydır da yanıt gelmiyor. Uzayacağı en fazla zaman bu ay olur dedik, ancak yine uzadı. Talebin ekran görüntülerini, gelmeyen cevabın ekran görüntüsünü iletiyorum size WhatsApp’tan. Bu kadar gaddar olmanıza gerek yok. Ayrıca iadenizi de yapalım yani.

İftira atmaya hakkınız yok hocam. Burada kaç kişinin bile gönderdilen ücret ve bekleyişin uzaması sebebiyle zararım dediği miktarı gönderdik.

Çoğu kişiye %50-80 arasında iade yaptık. Çoğu kişiye yapıyoruz. Kimseyi mağdur ettiğimiz; yapacak bir şey yok deyip kenara çekildiğimiz yok.

Ticaret bu, zarar ettik kelimesini neden düzgün, doğru bir şekilde ifade etmek bu şekilde bir bakış açısına sahip olunduruyor?

Gaddar Derken ?

7-10 gün arasında alırım dedin !
Alabildin mi ? HAYIR
Yanlış söylemişim 7-10 iş günü dedin eyvallah dedik
Alabildin mi ? HAYIR
Kesin alabilirmisin hocam dedim
Kesin dedin doğru mu ?
Sonra sıkıntı çıkmasın alamıyorum alamadık olmasın dedik sen ne dedin ?
Kesinlikle alırım dedin
Sonra kalktın biraz daha süre ver dedin
Kesin mi hocam oyalama bizi dedik KESİN dedin mi ?
Şu anda durum ne ? Bence dolandırıcılık bu al parayı 2 ay sonra olmadı de iade et ne güzel demi ?

Kurumsal üyelikle olmuyor bu işler L.T.D kurmak ile A.Ş kurmak ile olmuyor bu işler , parayı peşin istiyorsun sonra iş olmadı ne güzel , iş ahlakı ile oluyor olmayacak duaya amin demek gibi bir şey iade edin paramızı iban ileteceğim size yarın