Teknik'den bağımsız olarak yerli araba sitesinde yabancı dili neden düşündünüz ki.
Hocam şöyle araba sitesi olsun diye forum kurulmadı. Forum gelecek görünen bir proje olarak görüldü. Zaten avrupa dilleri ve uzak doğu dilleri ekledim. Şimdi şöyle bir düşünce içerisindeyim. Ben hazırlığımı yapıyorum. Bu yıl Almanya da satışa çıkacak olan Togg T10X modeli için Almanca kaynak öneri eksik şikayet yazan bir kaynak görmedim ben. Çünkü orada satışa çıkınca sorunlar da baş gösterir diye düşünüyorum. Örneğin Togg için güç kaynağı hatası veya akü hatası veriyor. Almanyada togg alan birisi bu kaynağa almanca arayacağı için en azından çözümlerine vs bakıp yada takip etsin diye bu girişimde bulundum. Bu Avrupa'ya yayılırsa da illaki kendi dillerinde arama yapacaklar. Bende onlara şimdiden hazırlık yapıyorum. Proje 4 yıl önce Türkiye için başladı bu yıl itibariyle de diğer diller için gelişime başlanıyor hepsi 3-5 sene sonraki gelişmelere yatırım desek daha doğru olur. Bu yüzden sadece bir araba sitesi olarak düşünmedim. Ki bunu düşünmeyen 10.600 kullanıcımız üyemiz var. Çok aşırı aktif olmasa da bu araç yayıldıkça üye sayımız hayli artacaktır diye düşünüyorum. Bu gün bir renault forumuna bakınca en az 50-70 k arası üyesi bulunuyor. Araç forumlarına bakarsan 15-20 yılda bu üyeye erişmişler ve ben sadece 4 yılda 10 k üye erişimi yakaladım. Milli otomobil duygusu bunların kat kat fazlasına çıkabilir diye düşünüyorum bu benim kendi şahsi düşüncem. Bu yüzden gelecek görüyorum. O yüzden dil ve domain yatırımı yaptım. Daha aktif bir üye olmak dileğiyle inşallah