hades596 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birsürü satici var Akgün ve Serkanturanli gayet güzel eğitimleri. ikiside milyonlar kazanan youtube bilgisini kanıtlamıs kişiler. kimsenin duymadigi adamdan eğitim alırlarsa tabii dolandirilirlar.
Yaşım 35 ve birsürü aylık 10 bin dolar kazanan otomasyoncu var. fazlasınıda kazanan var. tek bir kanaldan 1 milyon dolar kazananlarda taniyoruz.
attiginiz kanalınızı daha önce gördüm 2 bin tl kazanmıs videoyunun fotografiini ata ata bitiremediniz. abone dişinda o kanal kaç para kazandırdi ki sürekli foto atiyosunuz anlamadım
Hocam, dediğiniz insanlardan eğitim alın, aylık 10.000 TL kazanın, hatta tek bir kanaldan 1 milyon dolar kazanın ve beni rahat bırakın. Dediğim gibi, ben eğitim vermiyorum, olay bu kadar basit. Açtığım konuları okumak zorunda değilsiniz, ayrıca sadece size yönelik bir konu da açmıyorum. Bu yüzden, düzgün bir şekilde rica ediyorum, açtığım konu dışında tartışmaya yönelik yorumlar yapmayın. Bahsettiğiniz konuyla alakalı bu konuda öyle bir paylaşımda bulunmadım. Bu yüzden, eğer konuyla ilgili bir şey yazacaksanız yazın, aksi takdirde gereksiz yorum yapıp burada demagoji yapmayın.

Lütfen bu mesaja ekstra bir şey eklemeyin, aksi takdirde moderatör arkadaşlara konu dışı yorumlarınız nedeniyle şikâyette bulunmak zorunda kalacağım.