burakszn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu otomasyonculardan dolandırılıp doğru düzgün bilgi alamadan eğitiminin bittiğini öğrenenler bana geliyor, bunu biliyor muydunuz? Siz bir otomasyoncudan eğitim alın bakalım, ne faydası olacak.

Hocam, uzun video izletemediğimi kim söyledi? 7 farklı kanal sattım; bunların arasında sadece 2 kanal Shorts kanalıydı, geri kalanları hep uzun video ürettiğim kanallardı. Zaten artık kimseye eğitim falan vermiyorum; millet gitsin, ucuza dolandırılsın
Bir de şu milyon kazanmış otomasyoncu... Uzun videolardan 10K dolar kazan! Yaşınız kaç bilmiyorum ama her şey sizin hayal dünyanızda düşündüğünüz gibi değil.

https://www.youtube.com/channel/UCGh...XeqDeyiEL15-Pw Kanalım burada, iki videonun verisini de paylaştım. Bu saatten sonra isteyen istediğinden eğitim alsın. Uğraştığımız kişilere bak!

Birsürü satici var Akgün ve Serkanturanli gayet güzel eğitimleri. ikiside milyonlar kazanan youtube bilgisini kanıtlamıs kişiler. kimsenin duymadigi adamdan eğitim alırlarsa tabii dolandirilirlar.
Yaşım 35 ve birsürü aylık 10 bin dolar kazanan otomasyoncu var. fazlasınıda kazanan var. tek bir kanaldan 1 milyon dolar kazananlarda taniyoruz.
attiginiz kanalınızı daha önce gördüm 2 bin tl kazanmıs videoyunun fotografiini ata ata bitiremediniz. abone dişinda o kanal kaç para kazandırdi ki sürekli foto atiyosunuz anlamadım