X takımın kendi maçlarındaki kartları penaltıları düdükleri izlemeyip hemen iki kırmızı bir penaltı görünce adalet kalmadı diye yorumlaması gerçekten komik hangi pozisyonda ne olduğunu bile bilmiyor çoğusu neymiş 9 kişi kalmışlar penaltıymış falan yani olay sadece fanatiklik.
Ayrıca taraftarlarının yaptığı en iyi iş manipüle ve abartma sanatı yok fenerliyim şöyle oldu ben utandım falan bakıyorsun profile gs yorumları oyuncu şişirip patlatmaktada üstlerine yok.
Olaya sadece penaltı verildi kırmızı kart verildi kazandılar diye bakarsak gs nin böyle maçı daha çok ve hiçbiri şimdiye kadar böyle konuşulmadı çünkü resmen alıştırdılar milleti gs nin son 9 maçında 7 penaltı ve penaltıların önemide aşikar 1 farkla beraberlik veya kazanmalarına neden olmuş.

1-Skriniar topun geldiği noktaya bakıp koşarken rizesporlu olawoyin topla alakası yok çift elle sarılıyor (faul) skrinarı belinden tutup engelliyor ve skriniar iki elini burada açıyor yani ben ikili mücadelede değilim demek istiyor her yönden net penaltı.

2-Amrabatın pozisyonunda amrabatın ayağı zeminde olduğu için sarı kart topuğu havada bassaydı kırmızı kart verilmesi doğru karar olurdu bir kişinin topuğu zaten yerdeyken verebileceği maks gücü hesaplayın ona göre pozisyonu değerlendirin.
Ghezzal sakat numarasıyla oyunu yavaşlatırken kırmızı karttan sonra nasıl kendine geldiğini sakatlığını unuttuğunuda açıp izleyebilirsiniz hiç maçı izlemeden yorum yapan fanatik taraftarlar.
Bu FİFA tarafından uygulanan kuraldır.

3-Ghezzal önce oyunu geciktiriyor daha sonra hakeme Fu** O** diyerek küfür ediyor önce sarı sonra kırmızı.