Müstakil bir ev değil, 2-3 yıllık 2+1 bir daireyi 2-2.5 milyon civarına alabilirsiniz. Araba fiyatlarına gelecek olursam Türkiyedeki fiyatın minimum yarı fiyatında araçlar. Araca göre değişir tabi fakat 2020 model BMW 5 serileri 800-900.000 tl civarlarında. 2020 model Honda, Toyota, Suzuki gibi araçlar ise 450.000 civarlarında. Avantajlarına gelecek olursam trafiği pek fazla yok. Sessiz, sakin, huzurlu bir yer. Sokakta yürürken can güvenliğinizden endişe etmezsiniz. Denizi ter temiz bir yer. Şahsen ben Kıbrıs dışında bir yerde yaşayamam. Fakat sizin yerinizde olsam Kıbrıstan farklı alternatifler düşünürdüm. Kesinlikle ama kesinlikle Taylandda yaşamak için tercih etmemeniz gereken yerlerden birisidir.
Tayland mantıklı bir ülke gibi duruyor ayrıca 2M'ye ev ve araba rahat şekilde alınabiliyor ayrıca aylık kazandığım 20-30bin TL ile de rahatça geçinilebilir gibi duruyor iyice araştırmak lazım heyecanlandım şuan. Asgari ücret 990 BAHT yani 290 USD ben bunu rahat kazanıyorum çok mantıklı geldi.
Araştırma yapan arkadaşlar varsa bi aydınlatsın beni lütfen ya.