CtnbsOfficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.

Hocam bugün cebime 2, 2.5M para koyup gelsem ev ve araba Lefkoşa'da ev ve araba ya da sadece ev alabilir miyim, fiyatları merak ediyorum.
Aylık 20 ila 30bin TL arası internetten gelirim var ve orada da kolay bir işte çalışabilirim. Ayrıca avantajları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum yani kesinlikle koy paranı cebine gel diyebilir misin
Müstakil bir ev değil, 2-3 yıllık 2+1 bir daireyi 2-2.5 milyon civarına alabilirsiniz. Araba fiyatlarına gelecek olursam Türkiye’deki fiyatın minimum yarı fiyatında araçlar. Araca göre değişir tabi fakat 2020 model BMW 5 serileri 800-900.000 tl civarlarında. 2020 model Honda, Toyota, Suzuki gibi araçlar ise 450.000 civarlarında. Avantajlarına gelecek olursam trafiği pek fazla yok. Sessiz, sakin, huzurlu bir yer. Sokakta yürürken can güvenliğinizden endişe etmezsiniz. Denizi ter temiz bir yer. Şahsen ben Kıbrıs dışında bir yerde yaşayamam. Fakat sizin yerinizde olsam Kıbrıs‘tan farklı alternatifler düşünürdüm. Kesinlikle ama kesinlikle Tayland’da yaşamak için tercih etmemeniz gereken yerlerden birisidir.