Slausy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu tarz sistemlerden çok, en mantıklı şeyin şu olduğunu düşünüyorum
tıklama basmak,
bot basmak
saçma sapan link basmak vs. tamamen gereksiz,

google zaten içeriğin değerlyise ve siten kaliteliyse gerekli değeri veriyor
100 sayfalık sitede 1500 link çıkışı var ise zaten o siteden aldığın link fayda değil zarar sağlayacak

google siteme değer vermedi gibi söylemlerin boş olduğunu düşünüyorum
hiçbirşeyden anlamayıp teorik verilerle iş yaparsanız zaten değeri göremezsiniz

örneğin bir teknoloji haber sitesisiniz, örneğin en çok yazdığınız içerik ekran kartları olsun, yeni gelecek bir ekran kartı ile ilgili bir içerik yazın, sitenizin otoritesi önemsiz olarak bir ekran kartı satışı yapan e-ticaret sitesiyle anlaşın karşılıklı linkleşin
bir e-ticaret sitesinden alacağınız link, saçma sapan sitelerden alacağınız linklerden milyon kat daha iyi olacak, çünkü hem kısıtlı link çıkışı yapılıyor hem de o linkten trafik elde ediyorsunuz.

(şahsen ben bile, kendi firmam için basında biz, gibi bir bölüm açmak istiyorum
her türlü teknoloji haber sitesiyle bu şekilde çalışabilirim,)
karşılıklı site aratıp da tıklayp da üste çıkarmak 3-5 sayfalık site için iyi olabilir ama 100-200 sayfanız var ise boş iş
sektörünüze uygun firmaları arayın tarayın link alın bu şekilde para kazanamama ya da trafik elde edememe şansınız yok

daha farklı bir örnek;
örneğin ilaçlama firmasısınız
bir blog sitesi de, örneğin hamam böceği ısırır mı gibi bir içerik yazmak istiyor ya da içerik fikri ihtiyacı var, bunu sunmuş olursunuz
en alta da kaynak : firma ismi şeklinde link verir, o da size verebiliyorsa link verir bu şekilde çalışırız

eğer böyle bir sistem yaparsanız anında yararlanmak isterim
Çer çöp backlink kısmına katılıyorum fakat hit konusunda kullanıcılar hiti aynı sayfalara değilde farklı sorgularla farklı sayfalara çekebilirler

örneğin 30 tane farklı anahtar kelime ekledi ve çoğu farklı sayfalara ait kelimeler ve bu sayede her üyeye yapacağı gezinme için farklı anahtar kelimeler günlük olarak tanımlanıyor ve bu anahtar kelimeler istenildiği her zaman güncellenebiliyor bu sayede büyük gelişmekte olan sitelerede destek sağlar.

Ek olarak google sitelerin ana otoritesinede değerlendirme yapar ve bu giden hit sayesinde otoritesi artar.

Yani aslında burada ana kriter üye sayısının fazla olması ve böyle günlük binlerce farklı sorgudan hit çekme şansı.