merhaba dostlar kısaca usa şirket açmak istiyorum. önerdiğiniz şirket açma platformlarını yazarsanız sevinirim.
abartı fiyat olmamalı araştırma yaptım bu konuda. Paypal ve Stripe gibi platformlarda uzun süreli çalışacağım için sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Önerdiğiniz kullandığınız yerleri merak ediyorum.
Sirket.io olarak, 9 farklı ülke ve ABDnin 50 eyaletinde şirket kurulumu hizmeti sunuyoruz. Şu anda en çok tercih edilen ve fiyat açısından en uygun eyalet,
$90'dan başlayan fiyatlarla
Montanadır.
- Bizimle şirket kuran müşterilerimiz, Stripedan onay almaları durumunda, ilk yıl boyunca $25.000a kadar yapacakları satışlardan Stripe komisyonu ödemezler. Bu da yaklaşık $700 tasarruf etmelerini sağlar.
Bazı yorumlarda İngiltere'de şirket kurma seçeneği önerilmiş ancak İngiltere, vergi oranları sebebiyle ABDden daha avantajlı bir seçenek değildir. İngilterede bir LTD şirket kurduğunuzda,
%19 ile %25 arasında değişen kurumlar vergisi ödersiniz. Ayrıca şirketten para çektiğinizde
ek vergilerle de karşılaşırsınız.
Oysa Amerikada bir LLC şirket kurduğunuzda
kurumlar vergisi ödemezsiniz. Sadece elde ettiğiniz kâra bağlı olarak
%10 ile %37 arasında değişen Federal Bireysel Gelir Vergisi ödersiniz.
Amerikada şirket kurulumuyla ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz, WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçebilir ve bir telefon görüşmesi aracılığıyla detaylı bilgilendirme alabilirsiniz.
https://wa.me/17868692119