hocam bu tarz sistemlerden çok, en mantıklı şeyin şu olduğunu düşünüyorum
tıklama basmak,
bot basmak
saçma sapan link basmak vs. tamamen gereksiz,
google zaten içeriğin değerlyise ve siten kaliteliyse gerekli değeri veriyor
100 sayfalık sitede 1500 link çıkışı var ise zaten o siteden aldığın link fayda değil zarar sağlayacak
google siteme değer vermedi

gibi söylemlerin boş olduğunu düşünüyorum
hiçbirşeyden anlamayıp teorik verilerle iş yaparsanız zaten değeri göremezsiniz
örneğin bir teknoloji haber sitesisiniz, örneğin en çok yazdığınız içerik ekran kartları olsun, yeni gelecek bir ekran kartı ile ilgili bir içerik yazın, sitenizin otoritesi önemsiz olarak bir ekran kartı satışı yapan e-ticaret sitesiyle anlaşın karşılıklı linkleşin
bir e-ticaret sitesinden alacağınız link, saçma sapan sitelerden alacağınız linklerden milyon kat daha iyi olacak, çünkü hem kısıtlı link çıkışı yapılıyor hem de o linkten trafik elde ediyorsunuz.
(şahsen ben bile, kendi firmam için basında biz, gibi bir bölüm açmak istiyorum
her türlü teknoloji haber sitesiyle bu şekilde çalışabilirim,)
karşılıklı site aratıp da tıklayp da üste çıkarmak 3-5 sayfalık site için iyi olabilir ama 100-200 sayfanız var ise boş iş
sektörünüze uygun firmaları arayın tarayın link alın bu şekilde para kazanamama ya da trafik elde edememe şansınız yok
daha farklı bir örnek;
örneğin ilaçlama firmasısınız
bir blog sitesi de, örneğin hamam böceği ısırır mı gibi bir içerik yazmak istiyor ya da içerik fikri ihtiyacı var, bunu sunmuş olursunuz
en alta da kaynak : firma ismi şeklinde link verir, o da size verebiliyorsa link verir bu şekilde çalışırız
eğer böyle bir sistem yaparsanız anında yararlanmak isterim