YAZILIM TARAFINI BİLMEM ANCAK beyanname tahakkuk görme kontrol etme ödeme gibi aşamalarda HER HALUKARDA GİB İLE entegre çalışması gerekiyor
emükellef ile ben daha önce çalıştım bunun gibi bahsettiği ücret buzdağının görünen yüzü içine girince saçma sapan rakamlar çıkıyor bir çok modül pasif konumda geliyor karşınıza mail gönderimi ve sms gönderimi için olmayacak astronomik rakamlar çıkıyor
size şöyle bir önerim olsun; maii müşavirler daha çok etebligat sorgulama rapor sorgulama beyanname kontrol gib ve entegratör fatura sorgulama pdf olarak indirme yazdırma mail ortamında gönderme vb gibi gibi aşamalarla daha çok ilgilenir. her mali müşavirin mevcutta bir ödeme bildirimi gibi mevcut kendi düzeni sistemi vardır kimin zordur kimi excelin gücünü kullanır.
emükellef (bunlar internet siteside sağlıyor bu arada), hatatt, rahat portal vb gibi bir çok portal var ama içlerinde en rahat ve kullanışlı hattat müşavir onlarında fiyatları çok yüksek ama hepsinin kendi içinde bir yazılım ekibi mevcut
sizin bizim camiadan talep görebilmeniz için fiyat performansı ve kullanım kolaylığı olarak bu firmaların önüne geçmeniz gerekiyor. odalarda tanıtımı yapıp kampanyalar düzenlemeniz gerekiyor. ve ciddi bir reklam organizasyonu yürütmeniz gerekiyor.
işiniz zor süreciniz uzun bu şekilde bir yazılım ortaya koyar ve fiyatlar makul ölçüde olursa ilk müşterilerinizden biri şahsen ben olabilirim.